Saat suklaaherkkua viidessä minuutissa, kun valmistat mutakakun mikrossa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 annos
5 min
Helppo
Mutakakku mikrossa
Ainesosat
2
rkl
vehnäjauhoja
2
tl
kaakaojauhetta
¼
tl
leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
1
rkl
sokeria
2
rkl
maitoa
1
rkl
rypsiöljyä
Pohjalle
½
dl
tummaa suklaata rouhittuna
2
tl
Nutella-pähkinä- suklaalevitettä
Lisäksi
vaniljajäätelöä
tuoreita marjoja
Vaiheet
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi jauhot.
- Kaada kuivien aineiden joukkoon maito ja öljy. Tarkista, ettei sekaan jää jauhopaakkuja.
- Rouhi suklaa vähintään kahden desilitran kokoisen mukin pohjalle. Sekoita rouheeseen Nutella-levite.
- Peitä suklaa taikinalla. Kuumenna mukia mikrossa täydellä teholla 70 sekuntia. Taikina kohoaa mukissa. Varo kuumentamasta liian pitkään, ettei kakusta tule kuivaa.
- Nauti lämpimänä jäätelön ja marjojen kera.
Vinkki! Kuumenna mikrossa yksi muki kerrallaan. Älä käytä mikrokupua.