Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Juhli ja nauti
Jälkiruuat
Grillaus
14:22 | 6.8.2021

Nektariini-murupaistos ja jogurttivaahto

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Suvi Rüster KUVA Panu Pälviä

Mehukkaan makeista nektariineista paistuu nuotiolla herkullinen jälkiruoka. Kun hedelmät, kauramuru ja jogurttivaahto valmistellaan ennen retkeä omiin rasioihinsa, nuotiopaikalle jää vain paistoksen kypsennys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Nektariini-murupaistos ja jogurttivaahto

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
nektariinia
25
g
voita
Kauramuru
1
dl
kaurahiutaleita
1
dl
mantelirouhetta
1
dl
sokeria
½
tl
kardemummaa
50
g
voita
Jogurttivaahto
1
dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1
dl
turkkilaista jogurttia

Vaiheet

  1. Pese nektariinit, halkaise ne ja poista kivet. Leikkaa hedelmät lohkoiksi. Voitele foliovuoka tai piirasvuoka reilusti voilla. Asettele nektariinilohkot vuokaan.
  2. Sekoita kaurahiutaleet, mantelirouhe, sokeri ja kardemumma keskenään kulhossa. Nypi joukkoon voi. Murustele seos nektariinilohkojen päälle.
  3. Kypsennä kuumassa grillissä tai nuotiolla ritilän päällä noin 15 minuuttia, kunnes nektariinit tuntuvat pehmeän kypsiltä.
  4. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Sekoita jogurtin joukkoon. Tarjoa jogurttivaahto paistoksen kanssa.

Vinkki: Voit kypsentää nyytit myös 225-asteisessa uunissa. Kypsennysaika on noin 15 minuuttia.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Jälkiruuat
grillaus
Sokerileipuri
grillatut nektariinit
nektariinit
nektariini

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Lakupallopiparit

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini