Pikapasha valmistuu parissakymmenessä minuutissa. Kokoa kaunis herkku laseihin tai lasipurkkeihin!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Nopea pasha
Ainesosat
50
g
voita
250
g
maitorahkaa
1
dl
tomusokeria
1
rkl
sitruunamehua
1
appelsiinin raastettu kuori
1
dl
rusinoita
150
g
ranskankermaa
1
dl
vispikermaa
½
dl
tomusokeria
1
sitruunan raastettu kuori
2
appelsiinia tai veriappelsiinia
½
dl
mantelilastuja
noin ½
dl
valmista lemoncurd-tahnaa
Vaiheet
- Aloita pashan valmistaminen sulattamalla voi.
- Sekoita rahka ja tomusokeri keskenään kulhossa. Lisää voisula voimakkaasti vatkaten.
- Lisää sitruunamehu, appelsiininkuori ja rusinat.
- Vatkaa toisessa kulhossa ranskankerma, kerma, tomusokeri ja sitruunankuori vaahdoksi.
- Kuori ja pilko appelsiinit. Paahda mantelilastut kuivalla paistinpannulla kullanruskeaksi.
- Kokoa pasha laittamalla purkkien tai lasien pohjalle ensin appelsiininpaloja ja lusikallinen lemoncurdia eli sitruunatahnaa. Lisää päälle rahka-rusinatäytettä, sen jälkeen appelsiinipaloja. Laita purkkiin seuraavaksi ranskankerma-täytettä.
- Lisää purkin pinnalle vielä appelsiininpaloja sekä mantelilastuja.