Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Juhli ja nauti
Jälkiruuat
11:01 | 9.4.2020

Nopea pasha

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Kaisa Johansson KUVA Elvi Rista

Pikapasha valmistuu parissakymmenessä minuutissa. Kokoa kaunis herkku laseihin tai lasipurkkeihin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo

Nopea pasha

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

50
g
voita
250
g
maitorahkaa
1
dl
tomusokeria
1
rkl
sitruunamehua
1
appelsiinin raastettu kuori
1
dl
rusinoita
150
g
ranskankermaa
1
dl
vispikermaa
½
dl
tomusokeria
1
sitruunan raastettu kuori
2
appelsiinia tai veriappelsiinia
½
dl
mantelilastuja
noin ½
dl
valmista lemoncurd-tahnaa

Vaiheet

  1. Aloita pashan valmistaminen sulattamalla voi.
  2. Sekoita rahka ja tomusokeri keskenään kulhossa. Lisää voisula voimakkaasti vatkaten.
  3. Lisää sitruunamehu, appelsiininkuori ja rusinat.
  4. Vatkaa toisessa kulhossa ranskankerma, kerma, tomusokeri ja sitruunankuori vaahdoksi.
  5. Kuori ja pilko appelsiinit. Paahda mantelilastut kuivalla paistinpannulla kullanruskeaksi.
  6. Kokoa pasha laittamalla purkkien tai lasien pohjalle ensin appelsiininpaloja ja lusikallinen lemoncurdia eli sitruunatahnaa. Lisää päälle rahka-rusinatäytettä, sen jälkeen appelsiinipaloja. Laita purkkiin seuraavaksi ranskankerma-täytettä.
  7. Lisää purkin pinnalle vielä appelsiininpaloja sekä mantelilastuja.
Tilaa Glorian ruoka & viini
pasha
Jälkiruuat
pääsiäinen
juhli ja nauti

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Lakupallopiparit

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini