Tee lohikeitto vaihteeksi ilman perunaa! Italialaisen tomaattisen keiton sattumia ovat ruokaisat pavut ja linssit.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Italialainen lohikeitto
Ainesosat
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
varsisellerin vartta
1
tl
öljyä
1
rosmariinin oksa
1
prk
kuorittuja tomaatteja
6
dl
kasvislientä
200
g
vihreitä papuja (pakaste)
1
prk
punaisia linssejä (n. 250 g)
300
g
kirjolohifileetä
½–1
tl
suolaa
Vaiheet
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi. Paista kasviksia kattilassa tilkassa öljyä muutaman minuutin ajan. Lisää kattilaan rosmariinin oksa, tomaatit ja kasvisliemi. Riko tomaattien rakennetta hieman kauhalla. Kuumenna keittopohja kiehuvaksi. Lisää kattilaan pavut ja anna keiton kiehua noin viisi minuuttia.
- Valuta linssit liemestään. Leikkaa lohi kuutioiksi. Lisää linssit ja lohi keittoon, ja anna keiton kiehahtaa vielä kertaalleen. Lisää valmiiseen keittoon suolaa makusi mukaan.