Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Arjen nopeat
16:33 | 25.5.2015

Kylmäsavulohi-munakasrulla

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1476 reseptiä
Ohje: Kaisa Nieminen Kuva: Sami Repo

Pinaatti on täydellinen kumppani kylmäsavulohelle ja munakasrulla nappi-idea juhlien buffettiin tai brunssipöytään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10 annosta
Helppo

Kylmäsavulohi-munakasrulla

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

150
g
pakastepinaattia
5
munaa
½
l
maitoa
1
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria
1
dl
vehnäjauhoja
½
tl
leivinjauhetta
Täyte
150
g
kylmäsavulohta
1
dl
isoja katkarapuja
1
dl
kevätsipulia
½
dl
tilliä
½
dl
ruohosipulia
1
prk
maustamatonta tuorejuustoa
½
tl
mustapippuria
½
sitruunan kuori
2
rkl
sitruunamehua

Vaiheet

  1. Sulata pinaatti. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää pinaatti ja maito munien joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle pellille.
  2. Paista munakasmassaa uunin alatasolla 200 asteessa 20–25 minuuttia. Kumoa valmis pohja toisen leivinpaperin päälle.
  3. Valmista täyte. Hienonna kylmäsavulohi ja sulatetut katkaravut. Hienonna kevätsipuli. Hienonna yrtit.
  4. Notkista tuorejuusto sekoittamalla sitä. Lisää kaikki pilkkomasi ainekset sen joukkoon. Mausta mustapippurilla, sitruunan kuorella ja sitruunamehulla.
  5. Levitä täyte munakaspohjalle. Jätä reunoilta vajaaksi, jottei täyte pursua ulos. Kääri pohja kääretortun tapaan rullalle. Käännä sauma alapuolelle.
  6. Anna maustua kylmässä puoli tuntia.Leikkaa viipaleiksi tai laita tarjolle kokonaisena. Rullan päälle voi levittää tuorejuustoa ja sen voi koristella kylmäsavulohisuikaleilla, kokonaisilla ravuilla ja yrteillä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
kylmäsavulohi
munakasrulla
Felix: kurkkusalaatti
Päivän katiska
30 minuuttia
Aamiainen & brunssi
Vappu
Juhannus

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini