Korealainen pannari tehdään vehnä- ja riisijauhoista. Täytteet vaihtelevat, mutta yksi löytyy joukosta aina: kevätsipuli.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 kpl
55 min
Helppo
Kevätsipulipannarit eli pajeon
Ainesosat
3
dl
vehnäjauhoja
1
dl
riisijauhoja
1
tl
sormisuolaa
¼
tl
rouhittua mustapippuria
2
kananmunaa
4
dl
kylmää vettä
2
tl
soijakastiketta
6
kevätsipulia
2
mietoa vihreää chiliä renkaina
1
ps (180 g)
kuorittuja (sulatettuja) katkarapuja
Paistamiseen
voi-rypsiöljyseosta
Vaiheet
- Sekoita jauhot ja mausteet keskenään. Lisää kananmunat, vesi ja soijakastike, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Siirrä jääkaappiin 15 minuutiksi.
- Leikkaa kevätsipulit pituussuunnassa ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa chilit renkaiksi. Hienonna katkaravut.
- Kuumenna öljy pienessä paistinpannussa (tai blinipannussa) ja lusikoi kevätsipulia, chiliä ja rapusilppua pannulle. Kaada taikinaa päälle ja paista yhdeltä puolelta keskilämmöllä noin 4 minuuttia. Käännä ja paista toiselta puolelta noin 2 minuuttia.
- Tarjoa pannarit yleisdipin kanssa (ohje alla).
Korealainen yleisdippi
Ainesosat
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
seesaminsiemeniä
2
rkl
gochujang-tahnaa
2
rkl
seesamiöljyä
2
rkl
ruokosokeria
1
rkl
soijakastiketta
1
rkl
riisiviinietikkaa
1
rkl
hunajaa
Vaiheet
- Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
- Paahda seesaminsiemeniä kuumassa kuivassa pannussa, kunnes niihin tulee hiukan väriä.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoa yleisdippi esimerkiksi bibinbabin ja kevätsipulipannareiden kanssa.