Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
9:00 | 31.8.2021

Kevätsipulipannarit eli pajeon

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Tuomas Kolehmainen

Korealainen pannari tehdään vehnä- ja riisijauhoista. Täytteet vaihtelevat, mutta yksi löytyy joukosta aina: kevätsipuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 kpl
55 min
Helppo

Kevätsipulipannarit eli pajeon

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

3
dl
vehnäjauhoja
1
dl
riisijauhoja
1
tl
sormisuolaa
¼
tl
rouhittua mustapippuria
2
kananmunaa
4
dl
kylmää vettä
2
tl
soijakastiketta
6
kevätsipulia
2
mietoa vihreää chiliä renkaina
1
ps (180 g)
kuorittuja (sulatettuja) katkarapuja
Paistamiseen
voi-rypsiöljyseosta

Vaiheet

  1. Sekoita jauhot ja mausteet keskenään. Lisää kananmunat, vesi ja soijakastike, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Siirrä jääkaappiin 15 minuutiksi.
  2. Leikkaa kevätsipulit pituussuunnassa ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa chilit renkaiksi. Hienonna katkaravut. 
  3. Kuumenna öljy pienessä paistinpannussa (tai blinipannussa) ja lusikoi kevätsipulia, chiliä ja rapusilppua pannulle. Kaada taikinaa päälle ja paista yhdeltä puolelta keskilämmöllä noin 4 minuuttia. Käännä ja paista toiselta puolelta noin 2 minuuttia.
  4. Tarjoa pannarit yleisdipin kanssa (ohje alla).

Korealainen yleisdippi

Ainesosat

2
valkosipulinkynttä
1
rkl
seesaminsiemeniä
2
rkl
gochujang-tahnaa
2
rkl
seesamiöljyä
2
rkl
ruokosokeria
1
rkl
soijakastiketta
1
rkl
riisiviinietikkaa
1
rkl
hunajaa

Vaiheet

  1. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
  2. Paahda seesaminsiemeniä kuumassa kuivassa pannussa, kunnes niihin tulee hiukan väriä.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoa yleisdippi esimerkiksi bibinbabin ja kevätsipulipannareiden kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
korealainen
Viikonloppubistro
päivän katiska

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini