Broileripullataikina, jota ei tarvitse turvottaa tai pyöritellä käsin, toimii arjessa. Nopsaa, hyvää, edullista!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
16 kpl
20 min
Helppo
Mehevät broileripullat
Ainesosat
400
g
broilerin jauhelihaa
1
dl
turkkilaista jugurttia
1
muna
1
tl
ras el hanout -mausteseosta
1
tl
suolaa
2
rkl
rypsiöljyä
½
limetin mehu
korianteria
Vaiheet
- Sekoita jauhelihaan jugurtti, muna ja mausteet.
- Kuumenna öljy pannulla ja nosta kahdella lusikalla pehmeästä taikinasta pyöryköitä tai pieniä pihvejä pannulle.
- Paista pullia pannulla noin 8 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin värin ja ovat mehevän kypsiä.
- Purista pullien päälle limetin mehua ja silppua tuoretta korianteria.
- Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.
Vinkki! Pullat voi pyöräyttää myös kalkkunan jauhelihasta.