Luulliset kananpaistileikkeet kypsyvät salami-tomaattiliemessä herkullisen mehukkaiksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
1 t
Helppo
Nduja-kanapata
Ainesosat
1
pkt (640 g)
broilerin paistileikkeitä
2
rs (á 200 g)
kirsikkatomaatteja
4
valkosipulinkynttä
3
rkl
nduja-salamitahnaa
3
rkl
balsamiviinietikkaa
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria
2
rkl
oliiviöljyä
1
ruukku basilikaa
Vaiheet
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ota paistileikkeet huoneenlämpöön ja kuivaa niiden pinta.
-
Huuhtele tomaatit ja viipaloi valkosipulinkynnet. Laita ne korkeareunaiseen uunivuokaan. Sekoita joukkoon salami-tahna, etikka ja mausteet. Sivele kanojen pintaan öljyä ja laita kanat vuokaan tomaattien päälle.
-
Kypsennä uunissa 45–50 minuuttia. Lusikoi muutaman kerran kypsennyksen aikana vuokaan kertynyttä mausteista tomaattilientä kanojen pinnalle.
-
Hienonna basilika. Sekoita yrtit pataan juuri ennen tarjoilua.