Makeaa mahan täydeltä? Makeutusaineilla se on mahdollista. Stevialla ja erytritolilla kakku ei ole vain makea, vaan myös kaloriton (sokerin osalta). Ksantaani -jauhe on erinomainen aine raakahillojen sekä vegaanisten kermojen ja rahkojen kiinteyttämiseen. Jauhetta lisätään vain joukkoon ja seoksesta tulee heti sopivaa ilman makuhaittoja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8
30
Helppo
Sokeriton vegaaninen raakakakku
Ainesosat
Pohja:
2
dl
Suolapähkinöitä
2
dl
Kookoshiutaleita
2
dl
Kaurahiutaleita
2
kpl
Banaaneja
1
tl
Elintarvikeväriä
Täyte:
6
dl
Hedelmiä tai marjoja
4
tl
Stevia Sweet Crystal -makeutusainetta tai karppisokeria
2
tl
Ksantaani -jauhetta
1
tl
Elintarvikeväriä
Kuorrutus:
1
prk
Soija- tai kaurakermaa
1
prk
Soija- tai kaurarahkaa
3
rkl
Stevia Sweet Crystal -makeutusainetta tai karppisokeria
2
tl
Sokeritonta vaniljasiirappia tai muuta vastaavaa
1
tl
Ksantaani -jauhetta
1
tl
Elintarvikeväriä