21:45 | 18.1.2015
KIPPARIKALLE KEITTO (=Pinaattikeitto keitettyjen kananmuna lohkojen kera)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
KIPPARIKALLE KEITTO (=Pinaattikeitto keitettyjen kananmuna lohkojen kera)
Ainesosat
125
g
pakastepinaattia hienonnettuna
8
dl
kevytmaitoa + 2 dl kevytmaitoa
2
rkl
vehnäjauhoja
½
tl
yrttisuolaa
1
kpl
kasvisliemikuutio + ripaus valkipippuria
1/4
tl
muskottipähkinää
Vaiheet
Huuhdo pinaatti ja laita kattilaan. Keitä kokoon 5 minuuttia ilman vettä. Hienonna pinaatti sauvasekoittimella. Laita kattilaan hienoettu pinaatti liemineen ja 8 dl maitoa ja kiehauta. Sekoita keskenänään jauhot ja 2 dl kylmää maitoa. Kaada suurus kiehuvaan liemeen tehokkaasti koko ajan sekoittaen. Laita kasvisliemikuutio liemeen ja ripaus valkopippuria sekä muskottipähkinää. Keitä 10 minuuttia. Tarjoa keiton lisänä kananmunan lohkoja.