Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Suolainen leivonta
8:00 | 28.5.2024

Meksikolainen kääretorttu

Lisää omaan keittokirjaan
ET-lehti on lisännyt 421 reseptiä
OHJE Taina Tellman KUVA Arto Vuohelainen

Meksikolaismaut sopivat myös kotoisaan voileipäkakkuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10-12
2,5 t + jäähdytys
Helppo

Meksikolainen kääretorttu

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

TÄYTE
1
rkl
öljyä
200
g
jauhelihaa
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
siirappia
½
rkl
kuivattua yrttisekoitusta
1
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½
pss
taco-mausteseosta
3
rkl
tomaattipyreetä
1
dl
tuoretta persiljaa
1
dl
tuoretta basilikaa
1
ruukku vihreää salaattia
1
pss babypinaattia
POHJA
9
isoa paahtoleipäviipaletta
KOSTUTUS
½
dl
kasvislientä
KUORRUTUS JA TÄYTE
300
g
valkosipulituorejuustoa
200
g
ricottajuustoa
1
tl
dijonsinappia
PÄÄLLE
kapriksia, retiisejä, babypinaattia, sipulirenkaita, roseepippuria

Vaiheet

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit. Sekoita joukkoon kaikki muut täytteen ainekset paitsi yrtit ja salaatit. Anna jäähtyä.

  2. Leikkaa paahtoleivistä kovat reunat pois. Levitä leipäviipaleet kelmun päälle levyksi siten,
    että viipaleiden reunat menevät hiukan limittäin. Litistä levyä kevyesti ja kostuta se liemellä.

  3. Hienonna yrtit, persilja, salaatti ja pinaatti. Säästä muutamia basilikanlehtiä koristeluun.

  4. Sekoita ricotta, tuorejuusto ja sinappi keskenään.

  5. Levitä leipäpohjalle puolet juustokuorrutteesta. Lisää päälle lihatäyte ja lopuksi salaatit ja yrtit. Siirrä loput kuorrutteesta kylmään.

  6. Rullaa levy tiukasti kääretortun tapaan. Kääri rulla leivinpaperiin. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.

  7. Siirrä rulla tarjoiluvadille. Poista voipaperi ja leikkaa tortun päädyt suoriksi. Levitä loput tuorejuusto-kuorrutteesta rullan pintaan ja koristele.

Tilaa Glorian ruoka & viini
suolainen leivonta
Voileipäkakku
kääretorttu
Leivät & piirakat
jauhelihakierre
Meksiko
valmistujaiset
ylioppilasjuhlat
rippijuhlat
kevät

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini