Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Makea leivonta
10:36 | 20.12.2012

Keisarin juustokakku

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Ohje Marja Samuli Kuva Sami Repo

Mango-aprikoosipinta raikastaa perinteisen juustokakun.

1338674

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10 annosta
1 t + 2 t hyytymiseen
Keskivaikea

Keisarin juustokakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

100
g
digestivekeksejä
75
g
voita
Täyte
200
g
maustamatonta tuorejuustoa
1
dl
tomusokeria
3
tl
vaniljasokeria
1
sitruunan raastettua kuorta
1/2
dl
sitruunanmehua
2
dl
kuohukermaa
4
liivatelehteä
2
rkl
kiehuvaa vettä
Kuorrutus
125
g
mangososetta
5
rkl
aprikoosihilloa

Vaiheet

  1. Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa tasaiseksi massaksi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan 24 sentin irtopohjavuokaan.
  2. Laita kylmään jähmettymään. Sekoita sokerit ja sitruunan kuori sekä mehu tuorejuustoon tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi ja lisää se tuorejuustomassaan.
  3. Upota liivatteet kylmään veteen, ja liota ne pehmenneinä kiehuvaan veteen. Ota tuorejuustoseoksesta reilu 1 dl erilliseen kulhoon ja sekoita liivateseos sen sekaan ohuena nauhana. Kääntele sitten tämä seos takaisin tuorejuustomassaan.
  4. Lisää täyte vuokaan keksipohjan päälle, painele tiiviiksi ja tasoita pinta sileäksi. Peitä vuoka ja laita pakastimeen pariksi tunniksi hyytymään.
  5. Irrota kakku vuoasta pyöräyttämällä varovasti veitsellä reunoja pitkin. Poista rengas ja sekoita keskenään kuorrutuksen ainesosat.
  6. Yhdistä mangosose ja aprikoosihillo ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi kakun päälle. Tarkista, että kakku on täysin sula ennen kuin asetat sen tarjolle.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Juustokakku
kakut
juhlat
Valio: sitruunavoi
Sokerileipuri

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Lakupallopiparit

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini