Valmiista mokkapala-aineksesta syntyy hetkessä vastustamaton raparperi-mokkakakku. Raparperin hapokkuus sopii täydellisesti suklaiseen leivonnaiseen – kokeile vaikka!
Nopea raparperi-mokkakakku
Ainesosat
1
pkt
Myllärin Mokkapala-ainesta
2
kananmunaa
100
g
sulatettua voita tai 1 dl rypsiöljyä
1
dl
vettä
Täyte
5
dl
raparperipaloja
0,75
dl
hillosokeria
150
g
vaniljatuorejuustoa
tilkka
vettä
Vaiheet
- Valmista mokkapalapohja pakkauksen ohjeen mukaan ja paista se leivinpaperilla vuoratussa kakkuvuoassa.
- Pohjan paistuessa valmista täyte keittämällä raparperipalat hillosokerin kanssa tilkassa vettä niin, että raparperit pehmenevät. Sekoita tuorejuusto raparperipaloihin.
- Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan ja levitä täyte toiselle puolikkaalle. Asettele toinen levy täytteen päälle. Pehmennä Mokkapala-ainesten kuorrutepussi kuumassa vedessä ja levitä kuorrute kakulle. Koristele valmis kakku tuoreilla marjoilla.