Kerrosleipien pitää olla pieniä, jotta ruokailijat jaksavat maistaa kaikkia makuja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 annosta
Helppo
Kerrosleivät
Ainesosat
Juustotäyte
200
g
cheddarjuustoa
100
g
maustamatonta tuorejuustoa (esimerkiksi Viola)
2
rkl
maitoa
2
rkl
kevätsipulia
Kurkkutäyte
1
kurkku
2
tl
suolaa
1
rkl
sitruunamehua
2
rkl
tilliä
Paahtopaistitäyte
1/2
dl
majoneesia
2
rkl
dijonsinappia
150
g
paahtopaistia ohuina viipaleina
1
ruukku
rucolaa
Vaiheet
Juustotäyte
- Raasta cheddarjuusto, ja sekoita se yhteen tuorejuuston ja maidon kanssa. Lisää maitoa, jos täyte on liian jäykkää. Hienonna kevätsipuli, ja lisää se täytteeseen.
Kurkkutäyte
- Kuori ja leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleiden päälle suola ja sitruunamehu. Hienonna tilli. Lado kurkut voideltujen leipien väliin juuri ennen tarjoilua, jotta ruokailijat selviävät syömisestä kuivin sormin. Ripottele tilli kurkkutäytteen päälle.
Paahtopaistitäyte
- Mausta majoneesi sinapilla ja voitele leivät seoksella. Jaa paahtopaistiviipaleet ja rucola leipien väliin.