17:07 | 14.9.2015
Rättänä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rättänä
Ainesosat
250g voita
½
dl
sokeria
2½
dl
ruisjauhoja
s½
dl
sämpyläjauhoja
1½
tl
leivinjauhetta + ripaus suolaa
1
l
mustikoita
3
rkl
perunajauhoja
½
dl
sokeria
Vaiheet
VATKAA VOI JA SOKERI KUOHKEAKSI. SEKOITA KAIKKI KUIVAT AINEKSET TAIKINAAN.
VOITELE PARIN LITRAN UUNIVUOKA JA VUORAA SE TAIKINALLA. JÄTÄ TAIKINAA KANNEKSI.
SEKOITA TOISESSA ASTIASSA MUSTIKAT, PERUNAJAUHOT JA SOKERI.
LISÄÄ MUSTIKKASEOS VUOKAAN
TAPUTTELE TAIKINASTA KANSI TAI MURUSTELE TAKINA MUSTIKOIDEN PÄÄLLE.
PAISTA VAJAA TUNTI 175 ASTEESSA.
TARJOA HIEMAN JÄÄHTYNEENÄ VANILIJAKASTIKKEEN KANSSA TAI JÄÄTELÖN.